top of page
Sök
  • Skribentens bildLars Bonander

Säljstart för projektet i Herrljunga

Idag lägger vi ut bostäderna i Herrljunga till försäljning!

23 nya bostäder i härlig miljö ca 750m från torget.För någon drygt vecka sedan höll vi säljstartsinformation i Herrljunga för anmälda intressenter.

Så roligt med fullsatt säljstart och det genuina intresse för att det skall byggas " i vår lilla stad" som man uttryckte det.

Vi erbjuder bostäder från ca 1 Mkr och med låga månadsavgifter. Lägenheter i markplan med egen trädgård blandat med radhus.

Idag lägger vi ut resterande bostäder på Hemnet och 10 av 23 bostäder är reserverade. Så är du intresserad av att bo i Herrljungas modernaste bostadsprojekt 750m från torget? Vänta inte med att teckna dig.Tack Herrljunga Kommun för att vi får lansera ett så fint område, Tack Fastighetsbyrån i Herrljunga/Vårgårda för grymt bra vägledning av spekulanterna och givetvis - Stort tack alla spekulanter hittills som valt att teckna sig för en ny modern bostad.


Vill du att vi skall bygga i din kommun eller har du kanske kännedom om mark som passar denna typ av bebyggelse - Hör av dig till oss på Cederfors.9 visningar0 kommentarer
bottom of page