top of page
Sök
  • Skribentens bildLars Bonander

Cederfors Bostad AB tecknar avtal med Rydlers Bygg AB

Pressmeddelande:

Cederfors Bostad AB tecknar avtal med Rydlers Bygg AB

Entreprenadbolaget Rydlers Bygg AB vinner upphandlingen av byggnationen Brf Harabergs Backar i Herrljunga och byggstart planeras redan till sommaren.


O

mrådet i fråga ligger beläget nära Herrljunga centrum, inbäddat i villakvarter där projektet består av 23 st radhus och lägenheter om 55-106 kvm och 2-5 rum och kök.

Försäljningen har gått över förväntan i projektet Brf Harabergs Backar i Herrljunga och nu är upphandlingen av vilken entreprenör som skall uppföra husen klar. Det är Rydlers Bygg AB som fått uppdraget och de är mycket glada för förtroendet.


- Vi har byggt mycket bostäder i regionen och när frågan kom från Cederfors ville vi givetvis vara med och räkna. Det är riktigt roligt att intresset för nyproduktion ökat i Herrljunga och att några nu vill satsa på ett lite större bostadsprojekt säger Sofia Rydler, VD i Rydlers Bygg AB.


Nu går projektet in i nästa fas med start av projektering av markarbeten och hus. Byggstart planeras redan nu till sommaren 2022 med inflyttning redan nästa sommar 2023.

Cederfors som ansvarar för projektet är mycket nöjda med samarbetet och säger att det känns extra roligt att kunna handla upp en lokal aktör för byggnationen.


–Rydlers Bygg har gott rykte och kan den här typen av byggnation, det såg vi inte minst på de referensjobb vi tittat på”. säger Lars Bonander från Cederfors.


Nu när projektet går in i byggnationsfasen tror Cederfors att försäljningen av de kvarvarande bostäderna går fort. Lars beskriver att deras erfarenhet kring detta visar att när man bestämt inflyttningsdatum och grävmaskinerna är på plats så framträder en annan typ av köpare. Det blir helt enkelt lättare att ta beslut när man ser att det byggs och att projektet blir verklighet.


Försäljningen av projektet startade så sent som i december och redan nu är 17 av 23 bokade. Kvar att sälja är några av radhusen samt ett fåtal lägenheter. Cederfors beskriver försäljningen som över förväntan och att köpare kommer mest från Herrljunga men också andra orter närmare Göteborg.


Nu planeras möte med de som bokat sig för en bostad om nästa steg i processen. Det mötet brukar vara ett utav de roligaste för köparna, kanske mest för att de får chansen att träffa sina blivande grannar, säger Hanna Alavik från Fastighetsbyrån som ansvarar för försäljningen.


Läs mer om projektet:

För mer information om Cederfors

Kontakt: Lars Bonander VD, lars.bonander@cederfors.se , 0733-75 90 73

Kontakt Rydlers Bygg, Sofia Rydler, VD.

Tel: 0322-66 12 39, sofia@rydlersbygg.se

Kontakt försäljning;

Fastighetsbyrån Herrljunga,

Hanna Alavik hanna.alavik@fastighetsbyran.se , 0733 - 59 15 15

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page