top of page
Namnlös design (4).png

PÅGÅENDE PROJEKT

En titt på några av våra senaste projekt

HERRLJUNGA_ETAPP2_MARKPERSPEKTIV_LILJEWALL_230314.jpg

HERRLJUNGA
BRF HARABERGS BACKAR ETAPP 2

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar har vi uppfört 23 nya bostäder i form av radhus och lägenheter i en första etapp. Nu planerar vi för nästa del - 8 nya bostäder som parhus. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget.

Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Parhusen planeras som bostadsrätter

HABO_INNERGÅRD_Liljewall_Utkast_230529_Kväll_edited.jpg

HABO - BRF BERSÅN

Här planerar vi för ett nytt kvarter i vackra Habo!

Nu arbetar vi med att utforma det nya kvarteret vid korsningen Munkvägen - Kråkerydsvägen,  Brf Bersån. Här planerar vi för ett 30-tal bostadsrätter i blandade storlekar. 
Lägenheterna byggs med noga utvald standard med möjlighet finns delvis att själv påverka inredningen. Vi planerar för möjlighet till balkong, uteplats och en inbjudande gemensam gård. Tvåvåningshusen har trappa till plan två och till lägenheterna på våning fyra finns hiss.


Projektet är ett samarbetsprojekt mellan Cederfors och HSB.

HINDÅS VILLASTAD_Exteriör_Liljewall_231108.jpg

HINDÅS VILLASTAD

I nya Hindås Villastad och Bocköhalvön planeras ett helt nytt bostadsområde. De nya naturnära bostäderna blir en blandning av villor, radhus och lägenheter. Hindås Villastad passar dig som vill ha naturen nära in på knuten och bra kommunikationer mot Göteborg och Borås.

HERRLJUNGA
BRF HARABERGS BACKAR

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar har vi uppfört 23 nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället.

Cederfors_Vinkel 3_Liljewall_FINAL_220901.jpg

BO-STADEN

Ett nytt bostadskoncept lanserat av Cederfors och Liljewall arkitekter

VI SÖKER MARK

Råmark, mark under detaljplanering, positivt planbesked, industrifastighet, skog eller åkermark i anslutning till bebyggelse. Vi söker ständigt efter nya markområden för bostäder. Har du mark och behöver hjälp i processen att realisera ditt projekt eller bara vill tipsa oss om ett intressant projekt, kontakta oss idag så berättar vi fördelarna med att utveckla tillsammans med oss. 

Att arbeta tidigt i processen är något vi är vana vid. Våra uppdrag kan stäcka sig från det tidiga detaljplanearbetet till den färdiga bostaden. Oavsett vilken fas projektet är i så kan vi erbjuda en helhetslösning som är skräddarsytt för dig och ditt projekt.

bottom of page