Namnlös design (4).png

PÅGÅENDE PROJEKT

En titt på några av våra senaste projekt

 
hindås.png

HINDÅS VILLASTAD

I nya Hindås Villastad och Bocköhalvön planeras ett helt nytt bostadsområde. De nya naturnära bostäderna blir en blandning av villor, radhus och lägenheter. Hindås Villastad passar dig som vill ha naturen nära in på knuten och bra kommunikationer mot Göteborg och Borås.

HERRLJUNGA_ÖVERSIKT_LILJEWALL_FINAL_211029_edited.jpg

HERRLJUNGA
BRF HARABERGS BACKAR

I vackra Herrljunga och Brf Harabergs Backar planerar vi att uppföra ett 23 nya bostäder i form av radhus och lägenheter med egen trädgård. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället.

VI SÖKER MARK

Råmark, mark under detaljplanering, positivt planbesked, industrifastighet, skog eller åkermark i anslutning till bebyggelse. Vi söker ständigt efter nya markområden för bostäder. Har du mark och behöver hjälp i processen att realisera ditt projekt eller bara vill tipsa oss om ett intressant projekt, kontakta oss idag så berättar vi fördelarna med att utveckla tillsammans med oss. 

Att arbeta tidigt i processen är något vi är vana vid. Våra uppdrag kan stäcka sig från det tidiga detaljplanearbetet till den färdiga bostaden. Oavsett vilken fas projektet är i så kan vi erbjuda en helhetslösning som är skräddarsytt för dig och ditt projekt.