top of page
Sök
  • Skribentens bildLars Bonander

Investera i Din Framtid: Varför Nu är Rätt Tid för Nyproduktion

Nu, mer än någonsin, är det en optimal tidpunkt att investera i din framtid och skapa ett hem som inte bara uppfyller dina behov idag, utan som också blir en trygg plats för alla dina framtida minnen. Nedan går vi igenom fördelarna varför -just nu- är rätt tidpunkt att göra en förändring.Lägre Räntor och Förmånliga Erbjudanden

En av de stora fördelarna med att överväga nyproduktion just nu är de nu mer förmånliga "långa" räntorna . "Priset" på de räntor med lite längre löptid har sänkts kraftigt de sista veckorna vilket kan indikera att vi är på väg ur den kraftiga inflationsmiljön. Räntor med längre löptider skall ses som en trygghetsförsäkring, och är perfekt när du skall byta bostad eller förändra ditt boende. Du avgör själv så klart vad du tycker är bäst för dig. De flesta köper också bostäder för att bo i en längre tid och därför kan det vara bra att "trygga" sin boendekostnad, samtidigt som andra priser i samhället det senaste har varierat kraftigt.


Tryggade räntor ger din investering en bättre och tryggare start. Många bostadsutvecklare erbjuder även räntesubventionerade eller räntegaranterade till nya eller precis färdigtställda bostadsrättsföreningar vilket också gör det mer gynnsamt att just nu satsa på nyproduktion jämfört med "nästan nya" bostadsrätter eventuellt kan ha en framtid med höjda avgifter framför sig.

Nya eller kommande bostadsrättsprojekt har verkligen tagit fasta på det nya ränteläget och anpassat sina kalkyler för att ge en stabil ekonomi framåt.


Byt Bostad i en Svalare Marknad

Att byta bostad är ett stort beslut och att göra det under en något svalare marknad kan vara klokt. Vi förstår att att pricka rätt i konjukturen är utmanande men svårt, och därför tror vi på att låta livets behov styra mer än den perfekta tajmingen.


Köp för framtiden - tänk att du skall bo där länge. Då blir utgångpunkterna för ditt beslut mycket bättre och enklare för dig att välja vad som är rätt för just dig.


Skapa Din Unika Livsstil

Att investera i nyproduktion ger dig möjligheten att påverka materialval och skapa ett hem som är mer anpassat efter din unika livsstil. Genom att tiden också är längre från beslut till inflyttning så har du bättre möjligheter att planera din flytt, försäljningen av ditt befintliga boende och hur ditt nya liv skall se ut. Här finns också våra mäklare till för att hjälpa dig med allt vad att flytta innebär.Framtiden för Nyproduktion

 Nu är rätt tid att agera om du funderar på att byta bostad, eftersom det sällan tenderar att bli lägre priser på nyproduktion. Priserna på byggnationer har fortsatt att öka, och det ser ut som att denna trend kommer att fortsätta. Även om ökningstakten är lägre så spår vi inte några sänkningar i dagsläget, utan istället en fortsatt långsammare prisökning på nyproduktion över tid.


Tänk på att nyproduktion har fler fördelar som ingen fastighetsskatt, lägre driftkostnader och långa garantier. Välkommen att kontakta oss för att utforska möjligheterna till en ny bostad!


Just nu har vi inflyttningklara lägenheter i Herrljunga till salu och just i dagarna har vi säljstartat en ny etapp med Parhus i samma område - Missa inte chansen till en ny framtid!


// Teamet på Cederfors


Bild; Nya Parhus i Herrljunga

145 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page