top of page
Gå ut med hunden

HINDÅS 
VILLASTAD

Bocköhalvön - för dig som älskar naturen

I den historiska Hindås Villastaden på Bocköhalvön har vi spännande planer för ett helt nytt bostadsområde. Här kommer naturnära bostadsrätter att blomstra i form av lägenheter, par - och radhus. Hindås är det självklara valet för dig som värdesätter närheten till naturen och enkel kommunikation mot både Göteborg och Borås. Vi arbetar tillsammans med markägaren Hindås Villastad AB för att forma detta nya område, och detaljplaneringen är i full gång. Så håll utkik – snart kommer försäljningen av bostadsrätterna att inledas, medan villatomtförsäljningen kommer att hanteras direkt av Hindås Villastad AB!

HINDÅS VILLASTAD_Exteriör_Liljewall_231108.jpg

40

Bostäder (cirka)

3-5

Rum och kök

71-106

Kvadratmeter

2024

Kv. 3  2024 - Planerad säljstart

OMRÅDETS LÄGE

Bocköhalvön är mer än bara en plats - det är en livsstil. Beläget centralt i Hindås, med gångavstånd till det mesta, erbjuder detta område en unik och bekväm livsmiljö. Dess närhet till stationen ger dig möjlighet till en smidig pendling till både Göteborg och Borås. Med många års planering och omsorgsfullt genomtänkt utveckling kommer detta område att erbjuda ett sällsynt bra läge för ditt framtida hem. 

Nära Till Bekvämligheter:

  • Badplats - Bara 300 meter bort finns en underbar badplats att njuta av under sommaren.

  • ICA - Endast 200 meter bort finns en ICA-butik för din dagliga shopping.

  • Hindås Station - På gångavstånd, 200 meter från ditt hem, hittar du Hindås Station för smidiga resor till Göteborg och andra destinationer.

  • Förskola - Om du har små barn är den närmaste förskolan bara 200 meter bort.

  • Restaurang - Inom 500 meter finns flera restauranger och matställen att utforska

    .

Använd den interaktiva kartan  för att utforska området och alla de möjligheter som väntar på dig. 

BILD: Härryda kommun, detaljplan

NÄRHET

Området läge placerar dig precis norr om Hindås station och centrum.

Kvinna Vandring Utomhus

BO NÄRA FRILUFTSLIV I VÄRLDSKLASS

Upptäck det perfekta hemmet vid naturens port! Vårt nya bostadsområde har en oslagbar plats, beläget precis vid början av den populära Vildmarksleden.

Här kan du inleda ditt äventyr i naturen och omfamna friluftslivet med aktiviteter som MTB-cykling eller en fridfull morgonpromenad. Vårt område är skapat för dig som värdesätter den verkliga närheten till naturen, samtidigt som du vill bo bekvämt med tillgång till utmärkt service och smidiga kommunikationer.

I Hindås utvecklar även ESS Group; Hjortvikens Country Club - med fokus på "A down-to-earth city escape". Så vad kan passa bättre än ett boende med dessa kvalitéer runt hörnet.

Välkommen till ditt drömboende, där den vackra skogen och den anslutande Vildmarksleden blir en förlängning av din egen trädgård.

Läs mer om Vildmarksleden här! 

FYRBOHUS

Varje lägenhet är utformad med generösa förvaringslösningar. En rymlig klädkammare ger ordning och reda i din vardag, och du har även tillgång till en praktisk skjutdörrsgarderob och ett separat förråd som är knutet direkt till din bostad. Varje bostad är utrustad med en egen tvättmaskin och torktumlare. Bostäderna finns i 2 till 4 rum och kök med valbar planlösning. 

I dagens digitala tider är möjligheten att arbeta hemifrån alltmer aktuell. Vi har skapat en särskilt anpassad hemarbetsplats i varje lägenhet där du kan arbeta effektivt och ostört. 

Lägenheterna på markplan erbjuder en egen trädgård - en oas för den som älskar trädgårdsarbete, lek med barnen eller bara njuta av utomhuslivet. För dem som föredrar en trappa upp med en vacker vy finns alternativet med en rymlig entrébalkong på plan 2.

Dessa lägenheter erbjuder en bekväm och modern livsstil i en attraktiv omgivning. Med gott om förvaring, möjlighet till trädgård eller balkongutsikt och hemarbetsplats är de det perfekta valet för alla som söker ett hem i en trevlig och bekväm miljö. 

2.png

PAR- & RADHUS

Detta moderna tvåplans rad- och parhus erbjuder en bekväm och rymlig livsstil med 4-5 rum och kök, inklusive 3 standardsovrum. Här finns även möjligheten att skapa ett extra rum genom att sätta igen väggen till allrummet på övervåningen.

Köket och matplatsen är strategiskt placerade med utsikt mot framsidan, vilket skapar en trevlig kontakt med entrén och gatan utanför. Vardagsrummet är rymligt och passar utmärkt för både en bekväm soffhörna, en underhållningshörna med TV och en trevlig matgrupp för de som gillar att bjuda in vänner och familj

.

En fantastisk bonus är den härliga altanen som du når från vardagsrummet. Den erbjuder en perfekt plats att koppla av och njuta av utomhuslivet. Dessutom har du din egen privata trädgård på baksidan av huset, vilket ger möjligheter till trädgårdsarbete, lek och avkoppling.

På övervåningen hittar du det stora sovrummet med en praktisk skjutdörrsgarderob och en inåtgående fransk balkongdörr som släpper in massor av naturligt ljus. För de som önskar en ännu större balkong finns möjligheten att anpassa ditt hem efter dina behov och önskemål.

1.png
4rokplan hagen.png
3rokplan hagen.png
3rokHplan hagen.png
Rhplan hagen2.jpg

PLANLÖSNING EFTER BEHOV

Vi tror på att bostäder ska anpassas efter dig, inte tvärtom. Därför erbjuder vi flexibilitet som låter dig forma din bostad precis så som du önskar.

 

Våra Rad- och Parhus på överplan har flera olika planlösningsalternativ att välja mellan. Oavsett om du är ute efter fler sovrum för familjen eller en större samvaroyta för att umgås, så har vi lösningen. Smart, eller hur?

I våra lägenheter finns även mått av flexibilitet. Om du letar efter en rymlig 2:a eller en generös 3:a, kan du enkelt anpassa din bostad. Välj en 4:a respektive 3:a och ta bort en vägg. Det ger dig samma yta men med ett rum mindre. Det är din bostad, ditt val, och din livsstil som står i centrum. - Bilderna nedan visar olika planlösnings alternativ vi erbjuder.

Instruktion; Klicka på symbolen i det övre högra hörnet för att byta rum.
Plan 2 visar vardagsrummet omöblerat.

Bostaden som visas är från 3 rum och kök om 71 kvm uppförd i Herrljunga 2023.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar och att projektet i kan avvika från ovan utformning. Bostaden som visas är utrustad med tillval.

 

OMRÅDET

KLIMATSMART

Bostäder med låg energiförbrukning

PERFEKT PENDLING

Oavsett om du pendlar med bil eller tåg.

NATURNÄRA

Bad och skog intill bostaden

CENTRUMNÄRA

Dagligvarubutik och centrum inom 200m

Spelar gitarr

HINDÅS VÄXER

Nya Hindås Villastad är mer än bara ett bostadsområde; det är en levande gemenskap där naturen och bekvämligheterna går hand i hand. Med sin tillväxt blomstrar Hindås som aldrig förr och erbjuder en oöverträffad livskvalitet.

KOMMUNIKATIONER

Hindås är en plats där staden möter naturen på ett hållbart sätt. Tack vare den strategiska närheten till Riksväg 40 har du enkel åtkomst till både Göteborg och Borås. Men det är kommunikationerna med buss och tåg som verkligen utmärker sig. Med bra förbindelser når du Göteborg och Borås med tåg på bara 30 minuter, men framförallt bra tar du dig smidigt till Göteborg och Korsvägen på ca 35 minuter med buss.

SKOLOR

Hindås har satsat på utbildning och erbjuder ett brett urval av skolor. Här finner du skolor från förskola till årskurs 9, inklusive en sprillans ny F4-9 skola i närheten av den nya idrottsplatsen. För de allra minsta finns flera förskolor och öppna förskolor samt familjedaghem.

SERVICE OCH HANDEL

I Nya Hindås Villastad har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Bara några hundratals meter bort hittar du en välsorterad ICA och Hindås centrum med bibliotek, postombud och apoteksombud. I centrumhuset finns vårdcentral, läkarmottagning, barnavårdscentral och distriktssjuksköterska. Hindås erbjuder också flera lokala gårdsbutiker.

FRITID

Hindås är ett paradis för friluftsentusiaster. Här möts du av Sjuhäradsleden och Vildmarksleden strax utanför dörren. En härlig badplats finns bara några hundra meter norrut, och västerut finns en kajak- och kanotklubb med ytterligare badmöjligheter. Den omgivande kuperade terrängen bjuder in till cykling och utforskning. Hindåsgården är startpunkten för motionsspåren som under vintern omvandlas till skidspår tack vare Hindås skidklubb. Det 2,5 km långa elljusspåret är basen och förlängs ofta till 7 km med hjälp av två extra slingor.

Nya Hindås Villastad är en plats där harmonin mellan natur, närservice och kommunikationer skapar det perfekta hemmet för dig och din familj. Kom och upplev livet i Hindås - där kvalitet och komfort möter naturens skönhet!

hindås.png
Vänner vid sjön

HUR GÅR DET TILL ATT KÖPA?

Funderar du på att köpa Bostadsrätt? 

På sidan "att köpa" går vi igenom hela processen och det som är bra att veta om när man köper nyproduktion. 

ANMÄL DITT INTRESSE

Redan idag kan du anmäla intresse inför kommande säljstart. Du får då en inbjudan direkt i din mailkorg när säljstarten är bestämd.

Jag är intresserad av (fler val är möjliga)

Tack för ditt meddelande!

bottom of page